Ole Itumalo Uamea Tele o lo'o fa'auluulu i le tuputupu a'e fa'alelei

O SHIJIAZHUANG-Hebei, o se itumalo tele e gaosia u'amea i Saina, na va'aia lona malosi e gaosia ai le sila mai le 320 miliona metric tone i lona maualuga i lalo ifo o le 200 miliona tone i le sefulu tausaga talu ai, na fai mai ai pulega fa'apitonu'u.

Na lipotia mai e le itumalo o lona gaosiga o uamea na pa'ū 8.47 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le ono masina muamua.

O le numera o pisinisi uʻamea ma uʻamea i le itu i matu o Saina ua faʻaitiitia mai le 123 e uiga i le 10 tausaga talu ai i le fuainumera o loʻo i ai nei o le 39, ma 15 kamupani uʻamea ua siitia ese mai taulaga, e tusa ai ma faʻamaumauga a le malo o Hebei.

A'o fa'alolotoina e Saina le toe fuata'iga o le itu sapalai, o Hebei, lea e tuaoi ma Beijing, ua aga'i atu i luma i le tipiina o le malosi ma le filogia, ma i le sailiga o atina'e lanu meamata ma paleni.

Malo-u'amea-provinsi-ua-alu-alu-i-le-faauo-tuputupu a'e

Otiotiina ova malosi

O Hebei i se tasi taimi na maua ai le tusa ma le kuata o le gaosiga o le uamea a Saina, ma sa avea ma fale mo le fitu o le 10 o taulaga sili ona leaga.O lona fa'alagolago i vaega fa'aleagaina e pei o u'amea ma koale-ma le fa'atupuina o le fa'aoso tele-na matua fa'alavelaveina ai le atina'eina o le tamaoaiga o le itumalo.

Ua toeitiiti atoa le 30 tausaga o galue i le u'amea ma le uamea, ua molimauina e Yao Zhankun, 54 tausaga le suiga o le siosiomaga o le nofoaga uamea a Hebei Tangshan.

I le sefulu tausaga talu ai, o le mill u'amea sa galue ai Yao sa latalata i le ofisa o le si'osi'omaga ma le siosiomaga.“O leona ma’a e lua i le faitoto’a o le ofisa e tele ina lilofia i le efuefu, ma o ta’avale o lo’o paka i totonu o lona lotoa e tatau ona fa’amama i aso uma,” o lana tala lea.

Ina ia faʻaitiitia le faʻaogaina i le lotolotoi o le faʻaleleia atili o pisinisi a Saina, na faʻatonuina le fale gaosi Yao e taofi le gaosiga i le faaiuga o le 2018. "Na ou matua faʻanoanoa lava i le vaʻaia o le uʻamea ua faʻaumatia. le alamanuia. E tatau ona tatou tilotilo i le ata tele, "o le tala lea a Yao.
Faatasi ai ma le faʻaitiitia o le malosi, ua faʻaleleia e le au fai uʻamea o loʻo faʻaauau pea a latou tekinolosi ma meafaigaluega e faʻasaoina ai le malosi ma faʻaitiitia ai le filogia.

O le Hebei Iron and Steel Group Co Ltd (HBIS), o se tasi o kamupani sili ona tele i le lalolagi, ua faʻaaogaina le sili atu i le 130 tekinolosi faʻapitoa i lona fale fou i Tangshan.Ultralow emissions ua ausia i luga o le faasologa atoa o gaosiga, o le tala lea a Pang Deqi, o le ulu o le malosiaga ma le puipuiga o le siosiomaga i le HBIS Group Tangsteel Co.

Uunaia avanoa

I le 2014, na amataina ai e Saina se fuafuaga o le faamaopoopoina o le atinaʻe o Beijing, tuaoi Tianjin Municipality ma Hebei.Sino Innov Semiconductor (PKU) Co Ltd, o se kamupani tekonolosi maualuga e faavae i Baoding, Hebei, o le taunuuga lea o le galulue faatasi o pisinisi i le va o Beijing ma le itumalo o Hebei.

Faatasi ai ma le lagolago faatekinolosi mai le Iunivesite o Peking (PKU), o le kamupani sa incubated i le Baoding-Zhongguancun nofoaga autu, lea ua tosina 432 pisinisi ma faalapotopotoga talu ona faavaeina i le 2015, fai mai Zhang Shuguang, o le na te pulea le nofoaga autu.

I luga o le 100 kilomita i saute o Beijing, o se "aai o le lumanaʻi" o loʻo tulaʻi mai ma se gafatia tele, i le lima tausaga talu ona faʻasalalau e Saina ana fuafuaga e faʻatuina le Xiong'an New Area i Hebei.

Ina ia faʻalauteleina le faʻamaopoopoina o le atinaʻe o le itulagi o Beijing-Tianjin-Hebei, o Xiongʻan na faʻatulagaina e avea o se tagata sili e mauaina galuega na siitia mai Beijing e le taua i lana matafaioi o le laumua o Saina.

O loʻo faʻavavevave le alualu i luma i le siitia o kamupani ma auaunaga lautele i le nofoaga fou.O pisinisi a le Malo e pulea tutotonu, e aofia ai le China Satellite Network Group ma le China Huaneng Group, ua amataina le fausiaina o latou ofisa autu.Ua filifilia nofoaga mo se vaega o kolisi ma falemai mai Beijing.

E oo atu i le faaiuga o le 2021, ua maua e le Xiong'an New Area se tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 350 piliona yuan ($50.5 piliona), ma sili atu i le 230 galuega autu na fuafuaina i lenei tausaga.

"O le faamaopoopoina o atinae o le itulagi Beijing-Tianjin-Hebei, o le fuafuaina ma le fausiaina o le Eria Fou Xiongʻan ma le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing ua aumaia ai avanoa auro mo le atinae o Hebei," Ni Yuefeng, failautusi o le Komiti Itumalo Hebei o le Communist. Party of China, fai mai i se faʻasalalauga lata mai nei.

I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, ua faasolosolo malie ona faʻaleleia le fausaga o fale gaosi oloa a Hebei.I le 2021, o tupe maua faʻagaioiga a le gaosiga o meafaigaluega na aʻe i le 1.15 trillion yuan, ma avea ma faʻamalosi malosi mo le faʻatupulaia o pisinisi a le itumalo.

Si'osi'omaga lelei

O taumafaiga faifaipea o lo'o una'ia e atina'e lanu meamata ma paleni ua fua mai.

I le masina o Iulai, na matauina ai le tele o pochards a Baer i le Vaituloto o Baiyangdian i Hebei, ma faʻaalia ai o le eleele susu o Baiyangdian ua avea ma nofoaga e faʻaleleia ai nei pato lamatia.

"O le pochards a Baer e manaʻomia ai se siʻosiʻomaga maualuga maualuga. O lo latou taunuʻu mai o se faʻamaoniga malosi lea ua faʻaleleia atili le siʻosiʻomaga o le Vaituloto o Baiyangdian, "o le tala lea a Yang Song, o le sui faatonu o le fuafuaga ma le fausiaina o le ofisa o Xiong'an New Area.

Mai le 2013 i le 2021, o le numera o aso e lelei le ea i totonu o le itumalo na siitia mai le 149 i le 269, ma o le tele o le eleelea na faʻaititia mai le 73 i le iva, o le tala lea a Wang Zhengpu, kovana o Hebei.

Na taʻua e Wang o le a faʻaauau pea e Hebei le faʻalauiloaina o le puipuiga maualuga o lona siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga ma le maualuga o le atinaʻeina o le tamaoaiga i se faiga faʻamaopoopo.


Taimi meli: Ian-10-2023