O le Baosteel e fa'atupuina le atamai, lanu meamata

O le Baoshan Iron and Steel Co Ltd, poʻo le Baosteel, le kamupani gaosi uʻamea sili a Saina, o loʻo faʻamoemoe e uiga i ana tupe faʻaalu i lenei tausaga, ma o le a faʻaluaina i lalo lana fuafuaga "maualuga, atamai, ma lanu meamata" e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mai tagata gaosi taavale eletise. , o le tala lea a se ofisa sinia.

Na taʻua e Bao Ping, enisinia sili o Automotive Steel Plate Technical Services i le kamupani e faavae i Shanghai, e ui lava i le vaivai o le gaosiga o le uʻamea i totonu o le atunuʻu talu mai le afa mulimuli o le 2022, o loʻo tumau pea le tulaga o Baosteel i le pito i luga e tusa ai ma le aofaʻi o tupe mama ma sili atu nai lo ana tauva mulimuli. tausaga.

O lo'o tauivi le vaega ma le maualalo o mana'oga ma le sapalai.

I le kuata muamua, na lipotia mai e Baosteel se tupe maua atoa e tusa ma le 2.8 piliona yuan ($386.5 miliona), o loʻo faʻatumauina lona tulaga taʻutaʻua i le maketi i totonu o le atunuʻu.Mo le tausaga atoa 2023, na ausia e le kamupani le aofaʻi o tupe mama e 15.09 piliona yuan.

O le tuputupu aʻe o le Baosteel i le maketi faavaomalo i lenei tausaga ua faʻamalosia ai foi le lelei o le faʻatinoga, ma le aofaʻi o poloaiga e auina atu i fafo e sili atu i le 1.5 miliona tone i le kuata muamua.

O le tautinoga a le kamupani i le fausiaina o se laina maualuga, atamai ma lanu meamata na faia se sao taua i lona maufetuunaʻi ma le faʻaauauina o tupe maua, o le tala lea.

E tusa ai ma lana fuafuaga faʻapitoa, o le eseesega o loʻo avea ma ona agavaa autu, o le tala lea a le inisinia.

O lenei ta'iala e fausia i totonu o se aiga fa'apitoa fa'apitoa e fa'amanino ai ipu ma u'amea silicon, fa'atasi ma le tele o oloa eseese.

I le 2023, na ausia ai e Baosteel se faʻatauga o le 27.92 miliona tone i totonu o lenei faila, i luga ole 10 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.O le fa'atauina o pepa ta'avale ta'avale malulu na sili atu i le 9 miliona tone, fa'amauina se fa'amaumauga.

I le tausaga talu ai, o tupe faʻaalu a le kamupani i suʻesuʻega ma atinaʻe na oʻo atu i le 5.68 pasene o le aofaʻi o tupe maua, faʻatasi ai ma oloa faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 37 pasene o faʻatauga, o le 4.8 pasene le faʻatupulaia o lea tausaga ma lea tausaga.Baosteel e 10 faʻalauiloa oloa i le lalolagi atoa i le 2023.

I luma o tekinolosi, Baosteel o loʻo faʻaauau pea ona alualu i luma lona atamai.

auiliiliga


Taimi meli: Me-29-2024